Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Grote belangstelling voor nieuwe Renault Koleos bij Auto Indumij

DORDRECHT – Renault dealer Auto Indumij staat tot en met 24 juni in het teken van het Crossover Festival. De crossover modellen van Renault, de nieuwe Captur, Kadjar en de jongste telg, Koleos staan tijdens het Crossover Festival uitgebreid in de belangstelling.   

Nieuwe Renault Koleos

De nieuwe Koleos is zeer recent aan het modellengamma van Renault toegevoegd. Als een van de eerste Renault dealers kan Auto Indumij deze auto aan u laten zien. De stoere SUV is leverbaar met drie dieselmotoren, variërend van 130 tot 175pk en naar wens met een automatische transmissie. Tevens is de auto verkrijgbaar als volledige fourwheeldrive.  De nieuwe Renault Koleos is in de basis al erg luxe uitgerust. Het begint bij het uitrustingsniveau Intens en loopt tot het topmodel, de Initiale Paris. Op de Intens zijn zaken als LED Pure Vision verlichting en een uitgebreid Renault R-Link2 navigatie en entertainmentsysteem standaard. De Initiale Paris voegt daar onder andere nog volledig lederen bekleding, 19" lichtmetalen velgen en Bose Premium surround audiosysteem aan toe. Meer weten? Kijk dan alvast op

www.renault-indumij.nl/modellen/personenautos/nieuwe-renault-koleos

Scherpe prijs

De nieuwe Koleos is tijdens het Crossover Festival al leverbaar vanaf 40.290 euro rijklaar. Dit is inclusief 2.500 euro Crossover Festival voordeel. Let op, dit voordeel geldt tot en met 24 juni aanstaande.

Kom naar de  Renault Store van Auto Indumij Dordrecht of de Renault Store van Auto Indumij Oosterhout en maak alvast kennis met de nieuwe Renault Koleos.

Gratis automaat

Naast de nieuwe Koleos staan ook de Captur en Kadjar in de spotlights. Deze modellen zijn tijdelijk gratis te upgraden naar een automaat met dubbele koppeling (EDC) Tevens is het Easy Life Pack op sommige uitrustingsniveaus gratis te bestellen.

Kijk op www.renault-indumij.nl/acties/crossover-festival voor alle acties.

Reageer als eerste
Meer berichten