Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Op vrijdag 30 juni om 19.30 uur is er gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV).
Op vrijdag 30 juni om 19.30 uur is er gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). (Foto: Maria Prooi)

Harmonievereniging sluit enerverend seizoen af

Barendrecht - Harmonievereniging Barendrecht kan terug zien op een heel enerverend en druk seizoen. De vereniging is actief op allerlei terreinen en heeft veel talenten in huis die weer heel veel hebben gepresteerd.

Eén van de laatste activiteiten voor de seizoen is het jaarlijkse Harmoniekamp, dat dit jaar in Geldrop wordt gehouden. Zo'n kleine 40 leden vertrekken op 30 juni 2017 in de beste stemming vanuit het Trefpunt om een weekend lang de sociale banden weer eens flink aan te halen. Daarvóór om 17.00 uur laten nog een aantal talentvolle leerlingen horen waarmee zij op 3 juni zulke mooie resultaten bij hun examen hebben behaald op de voorspeelmiddag van de koperleerlingen van Johan Noothout en slagwerkleerlingen van Martin de Greef.

BeginnersOrkestVolwassenen

Voor volwassenen die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op vrijdag 30 juni 2017 om 19.30 uur de gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). Dan ervaar je niet alleen dat mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij deze groep samen te gaan spelen. Er wordt muziek ingestudeerd op verschillende niveaus. Er is ook gelegenheid om instrumenten uit te proberen.

Naast het BOV geeft ook het AspirantenOrkest een presentatie.

Hekkensluiter

Hekkensluiter is klarinet- en saxofoondocent Lennart Mekenkamp die op maandag 3 juli 2017 om 17.00 uur zijn klarinet- en saxofoonleerlingen tot mooie prestaties brengt.

Binnen stappen

Geïnteresseerden kunnen deze laatste dagen van het seizoen nog even binnen stappen bij Harmonievereniging Barendrecht en zelfs meteen lid worden. Mail voor inlichtingen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel met Maria Prooi 06-42412638. Zie ook: www.harmoniebarendrecht.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten