Foto: Arco van der Lee

Zorg minder

Water en storm hebben veel invloed gehad op onze dagelijkse gesprekken. Op Sint Maarten bijvoorbeeld is dankzij Irma en José veel omgewaaid en onder gelopen. Veel mensen daar hebben letterlijk alles in het water zien vallen. Maar na een paar dagen geen voorpaginanieuws meer. Nee wij maken ons zorgen over Leontien van Moorsel. Ze is in een kwaad daglicht komen te staan in verband met vermeend gebruik van Epo. Half Nederland heeft er geen goed woord voor over. "Hoe durft een dokter dat te beweren!" of "die arts gaat wel erg ver buiten zijn boekje!" Inderdaad zorgelijk zeg!

'Nee wij maken ons zorgen over Leontien van Moorsel'

Of over het haar van Matthijs van Nieuwkerk. Veel ingezonden brieven gelezen in de dagbladen ,die het blonde lange haar als onderwerp hadden. Men maakte zich grote zorgen om het feit dat Matthijs weleens een midlife crisis zou kunnen hebben. Boeiend zeg! Weinig zorgelijke ingezonden brieven gelezen over de rassenrellen in St. Louis. Ook weinig reacties gezien op de aankondiging dat het eigen risico in de zorg weer omhoog gaat, ondanks de beloften van vele politiekleiders in de al weer ver achter ons liggende campagnes voor de 2e kamer verkiezingen.

Over politiek gesproken.

Simon Kelder is door de KNVB benoemd als Bondsridder voor zijn jaren lange verdienste voor het voetbal in Nederland. Wat mij betreft meer dan verdiend. Simon heeft zijn taken neergelegd en heeft wellicht daardoor nog meer tijd voor zijn politieke activiteiten in Barendrecht. Ook Simon heeft zorgen. Zorgen over het zwerfvuil in ons dorp. Diverse malen heeft hij zich daarover in zijn columns uitgelaten. Dat heeft nog niets opgeleverd, maar wellicht heeft hij nu tijd om de daad bij het woord te voegen. Voor Barendrecht een zorg minder.

Meer berichten