Kunstroute Barendrecht

Barendrecht - Voor de 17e keer wordt op 7 en 8 oktober dit evenement gehouden en kunnen kunstliefhebbers weer genieten van al het moois wat Barendrechtse kunstenaars te bieden hebben. Deze route voert u langs diverse kunstenaars die u op eigen locatie, of bij diverse galeries waar zij exposeren u kennis willen laten maken met hun creatieve ideeën en gedachten, en de wijze waarop zij deze ten uitvoer brengen. U kunt de dialoog aangaan met de desbetreffende kunstenaar die u met veel plezier te woord zal staan. Vele kunstvormen zoals diverse schildertechnieken, keramiek, sculpturen, fotografie, weven en het beschilderen van glas in lood zult u op uw route kunnen bewonderen.

Neemt u gerust uw kinderen en of kleinkinderen mee, zodat zij al op jonge leeftijd met diverse takken van kunst en cultuur in aanraking komen. Uw liefde voor kunst en cultuur kunt u zo op een speelse wijze aan uw kinderen en kleinkinderen overbrengen.

Tegelijkertijd zal er een overzichtstentoonstelling gehouden worden in het Kruispunt, waarbij van elke deelnemende kunstenaar een eigen werkstuk tentoongesteld zal zijn. Deze overzichtstentoonstelling is zeer de moeite waard, aangezien u in een oogopslag alle deelnemende kunstenaars kunt bewonderen. De bezoektijden zijn bij alle deelnemende kunstenaars van 11.00 uur tot 17.00 uur. Uitzondering hierop is Marjolein Speelman, zij exposeert alleen op zaterdag.

De toegang is zowel bij alle kunstenaars als ook bij het Kruispunt gratis. Meer informatie op www.kunstroute-barendrecht.nl of volg op Facebook. De brochure is bij winkels en sponsoren te verkrijgen of bij het secretariaat van de Kunstroute.

Meer berichten