Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Blokfluit- en slagwerklessen

Barendrecht - Komende week start Harmonievereniging Barendrecht met een blokfluitgroep voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Als je een blokfluit hebt kan je die zelf meebrengen, er zijn ook blokfluiten voor een redelijke prijs aan te schaffen via de vereniging. De blokfluit is zeer geschikt als basis voor het bespelen van andere instrumenten en het ontwikkelen van het muzikale gevoel. Voor de komende 8 weken kosten de groepslessen € 45,00.

Het is ook mogelijk om individuele les te volgen. De blokfluitlessen worden op verschillende dagen van de week gegeven. Bij de SlagwerkKids op vrijdagmiddag is nog ruimte om aan te sluiten voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Voor oudere kinderen en volwassenen is er nog ruimte voor individuele slagwerklessen op dinsdag en vrijdag zowel middag als avond.

De slagwerklessen zijn gericht op het leren van maat en ritme op diverse slagwerkinstrumenten. De lessen worden gegeven in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Inlichtingen en opgeven kan vanaf heden bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi. Bij voorkeur per mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl. geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer op. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Of bel 06 42412638. Kijk voor informatie over de vereniging op

www.harmoniebarendrecht.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox