Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Maasmuziek Meets HV Barendrecht

Barendrecht - Op 7 oktober a.s. organiseert MaasMuziek een muzikale ontmoeting: MaasMuziek meets. Het harmonieorkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de Oude Maas oversteken voor een gezamenlijk concert met het harmonieorkest van MaasMuziek. Op het programma staat een grote variatie aan mooie muziek, van een selectie uit The Little Mermaid tot het spectaculaire Opus for Trumpet en werken van o.a. James L. Hosay, Johan de Meij en de Portugese componist Nuno Miguel Osório.

Voor MaasMuziek o.l.v. Henk Zwijgers is dit concert gelijk een try out voor het landelijk concours in Zutphen waar het harmonieorkest in november aan zal deelnemen.

Het harmonieorkest van Barendrecht brengt o.l.v. Frank Hendriks voor de eerste keer een bezoek aan de Hoeksche Waard. Voor de muzikanten uit Barendrecht is dit concert gelijk een try out voor het IJsselmonde Festival in november.

MaasMuziek meets HV Barendrecht zal op 7 oktober a.s. plaatsvinden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 in Puttershoek. Het concert begint om 19.30 uur, de entree bedraagt Eur 5,00.

Een eerste uitwisseling van deze 2 mooie orkesten, uit naburige gemeentes gescheiden door de Oude Maas. Een concert dat veel te lang op zich heeft laten wachten!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox