Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Foto: Sandra Vlielander

Joris Lutz leest voor bij The Read Shop Barendrecht

Barendrecht - Tijdens de Kinderboekenweek leest Joris Lutz het kinderboek "Fred in de haven" op zaterdag 7 oktober om 12.30 uur voor en zingt de liedjes uit het boek bij The Read Shop Barendrecht, Middenbaan 82.

Na afloop signeert Joris het boek en geeft gratis kleurplaten weg. Kopers van het boek krijgen dan ook nog gelijk het Kinderboekenweekgeschenk Kattensoep van Janneke Schotveld cadeau. Toegang vrij.

Op de CD, die bij het boek zit, leest acteur, presentator, tekstschrijver en kinderboekenschrijver Joris Lutz het spannende verhaal voor en zingt de 9 liedjes. Sebastiaan de Ruiter, de nieuwe illustrator van Fred in de Haven, maakte van iedere tekening een kunstwerk. Een prachtig boek voor kinderen vanaf 5 jaar incl. CD met het verhaal en alle liedjes. Het kinderboek Fred in de Haven is langzamerhand een begrip bij de kinderen en hun (groot)ouders in Rotterdam en omstreken. De prijs van het boek incl. CD is € 14,95 .

Inhoud in het kort:

Is Fred de weg kwijt? Hij zoekt zijn baasje in Honderloo maar hij is verdwaald. Tijdens zijn zoektocht komt hij in Rotterdam terecht. Een stad waar iedereen hard werkt. Zelfs de Rotterdamse honden hebben een hondenbaan. Fred moet dus aan de slag. Hij gaat werken als waakhond bij een containerbedrijf in de haven. Ook al heeft hij geen officiële cursus waakhond gevolgd, toch voelt hij instinctief aan wanneer hij moet ingrijpen wanneer dieven hun slag willen slaan. Hij jaagt ze van boord. Maar hoe komt hij zelf van het schip af? Zal hij ooit weer terugkomen bij zijn baasje of vertrekt hij voorgoed naar Argentinië?

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox