Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Terecht trots zijn ze, de medewerkers van Het Kruispunt
Terecht trots zijn ze, de medewerkers van Het Kruispunt

Theater het Kruispunt wint gouden award Meest Gastvrije Theater van Nederland

Barendrecht - Afgelopen jaar nog brons, dit jaar goud. Theater het Kruispunt heeft op woensdag 4 oktober jl. een gouden award gewonnen voor Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeenten. Theater het Kruispunt is door ANWB-leden en bezoekers beoordeeld op het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca (in en om het theater), het prijsniveau, de sfeer/gezelligheid/uitstraling en het zitcomfort en zicht op het podium.

Theater het Kruispunt wordt omschreven als een intiem, vriendelijk theater met een veelzijdig aanbod. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn perfect en het is goed geregeld voor minder validen.
Irene Pronk, directeur van het theater, is ongelofelijk trots: "Dat we opnieuw in de prijzen vallen en ditmaal goud in de wacht gesleept hebben is prachtig. Deze mooie publieksprijs is een bekroning op wat wij als Theater het Kruispunt hoog in het vaandel hebben staan: Service, vriendelijkheid, een warme sfeer en je welkom voelen. Na de grootscheepse verbouwing in de zomer van 2016 waarbij het gebouw een complete metamorfose heeft ondergaan, was het voor het ons enorm spannend of ons publiek zich in de nieuwe setting thuis zou kunnen voelen. Onze angst bleek ongegrond, de reacties waren al lovend en blijven lovend. Dat geeft een zeer goed gevoel. Het is geweldig dat het publiek het theater nog steeds als intiem en vriendelijk ervaart. Dank aan al het personeel en vrijwilligers, onze partners in gebouw Het Kruispunt, die ook een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer en kwaliteit, maar bovenal dank aan al onze bezoekers."

De prijs is ingedeeld in 4 verschillende categorieën: grote stad, grote gemeenten, middelgrote gemeente en kleine gemeenten. In elke categorie is een gouden, zilveren en bronzen award uitgereikt. Het hoogst scorende theater van de vier gouden categoriewinnaars is de Goudse Schouwburg. Zij mogen zich kronen tot Meest Gastvrije Theater van Nederland. Deze publieksprijs is een nieuw initiatief van de ANWB.

Om dit te vieren èn om alle gasten te bedanken biedt Theater het Kruispunt kortingen aan op een geselecteerd aantal voorstellingen. Meer informatie op www.theaterhetkruispunt.nl/goud

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox