Henk en Krista Ketting van de Primera Middenbaan bij de officiële opening van het nieuwe pand, bijgestaan door Barend & Dregje en presentator Marco van 't Woud. (Foto: Arie Visser)
Henk en Krista Ketting van de Primera Middenbaan bij de officiële opening van het nieuwe pand, bijgestaan door Barend & Dregje en presentator Marco van 't Woud. (Foto: Arie Visser)

Nieuw pand Primera Middenbaan

BARENDRECHT - Primera op de Middenbaan nam op zaterdag 7 oktober een nieuw pand in gebruik. De Primera van eigenaren Henk en Krista Ketting is verhuisd naar een pand dat dubbel zo groot is. De officiële opening werd verricht door Barend & Dregje, de levende poppen van Centrumwinkeliers, en werd aan elkaar gepraat door presentator Marco van 't Woud.

De gehele dag stond in het teken van de feestelijke opening. Klanten werden getrakteerd op gratis krasloten, prijzen van het rad van fortuin en producten met grote kortingen zoals aangekondigd in massaal in Barendrecht verspreide flyers. De feestelijke dag werd meteen aangegrepen om de Primerapas te promoten. Met de pas kan gespaard worden voor artikelen uit het assortiment, persoonlijke aanbiedingen, verrassingen of levert aanzienlijke kortingen op.

Henk Ketting: "De Primera is eigenlijk gewoon een gezellige buurtwinkel zoals die vroeger bestond, maar dan sterk verbeterd en naar de huidige tijd vertaald. Items zoals wens- en cadeaukaarten, tabak en rokersbenodigdheden, tijdschriften en dagbladen, snoep, met tegenwoordig daaraan toegevoegd de postbus van Post NL, boekentafels met Top 10, en niet te vergeten de grote verscheidenheid aan loten, de mogelijkheid tot het laten maken van pasfoto's en het ter plekke opladen van giftcards".

"In de nieuwe winkel," vult Krista aan, "zijn de hardlopers in de assortimenten van magazines, boeken en kantoorartikelen sterk uitgebreid, en zijn de afdelingen Fun en Gifts met verschillende merken bijvoorbeeld Riverdale. En natuurlijk hebben we er op gelet dat mensen nog steeds makkelijk kunnen binnenlopen. De grote glazen pui en het witte interieur hebben een uitnodigende werking."

"De afgelopen jaren zaten we constant in een opgaande lijn", zegt Henk, "dus die lijn willen we doortrekken met meer vierkante meters. Nu hebben we voor onze klanten meer ruimte voor producten en voor een groter assortiment".

Meer berichten