Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Najaarstoernooi Bowls Club

Barendrecht - Indoor Bowls Club Barendrecht organiseert op zaterdag 14 oktober a.s. een Open Triple Bowls Toernooi. Teams uit de provincies Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland spelen hier o.a. voor De Riederpoort Wisselbokaal.

Het toernooi begint om 09.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Tijdens het toernooi houden we een loterij, die we in uw aandacht willen aanbevelen.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Het toernooi wordt gehouden in sporthal "De Riederpoort ", Riederhagen 2, 2993 XE te Barendrecht.

Maak kennis met de Bowls

De leden van Indoor Bowls Club Barendrecht zijn vitale senioren. Zij komen elke woensdagmiddag bijeen voor een gezellig spelletje Bowls. De leden bestaan uit een mix van dames en heren in de leeftijd van 55 plus. Oefenen, toernooien of gewoon op uw eigen tempo spelen ………. alles kan bij deze vereniging. Bowls is van oorsprong een uit Engeland afkomstige sport. Het heeft iets weg van Jeu de boules. Concentratie en tactiek zijn belangrijker dan uithoudingsvermogen, juist daarom is het een sport voor alle leeftijden.

Kom gerust vrijblijvend langs op een woensdagmiddag ( 13-16 uur). de club speelt in sporthal "De Riederpoort ",Riederhagen 2 in Barendrecht. Voor vragen belt u naar 0186- 614733 , 010-4293626 of 0180- 410519 of via e-mail teribat@kpnplanet.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox