Logo hetzuidenbarendrecht.nl


De voorbereidingen voor de musical zijn in volle gang (Foto: PR)
De voorbereidingen voor de musical zijn in volle gang (Foto: PR)

Met de bus naar Jona, een tweede kans

Barendrecht/Rotterdam - Met de drukke decembermaand in aantocht begint het ook langzaam spannend te worden voor de medewerkers van de musical Jona, een tweede kans. Op 2 en 3 februari staan namelijk de uitvoeringen gepland in Theater Zuidplein. De laatste fase van de repetities is aangebroken; de groep is verplaatst vanuit de Triomfatorkerk en de Bethelkerk naar de kerkzaal van Carnisse Haven. Hier moet alles bij elkaar komen; kleding, decor, techniek, muziek en spel.

In een nieuw geschreven musical krijgt Jona een missie; hij moet naar Ninnesota om daar te mensen op het juiste pad te helpen. Maar de mensen in deze verdorven stad, midden in het Amerika van de jaren '20 verdienen dit totaal niet. Drugs, drank, prostitutie, het is allemaal te vinden in deze grote stad. Jona besluit een enkeltje te kopen voor de trein precies de andere kant op, maar komt hij daar wel mee weg? Deze voorstelling is de eerste van de stichting in Theater Zuidplein. Om de drempel voor het publiek om te komen kleiner te maken heeft de organisatie samen met Berkman Tankstations een unieke service in het leven geroepen.

De Berkman Musicalbus brengt u voor slechts € 5,- heen en weer gebracht vanaf het centrum van Barendrecht naar het theater. Kaarten á € 11,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater Zuidplein of via www.musicalbarendrecht.nl.

Meer berichten

Shopbox