Logo hetzuidenbarendrecht.nl


JeugdOrkest bij Volkskerstzang WinterFeest

Barendrecht - Evenals de afgelopen jaren zal het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht de bevolking uit Barendrecht en omstreken trakteren op een prachtige begeleiding van de kerstliedjes die worden gezongen bij de Volkskerstzang op het Bakkerij Pot podium.

Dit vindt plaats op het Doormanplein tijdens het WinterFeest op 16 december van 19.00 tot 20.00 uur. Het begeleiden van de Volkskerstzang is voor de Harmonievereniging al een bijna 25 jaar durende traditie.

De vereniging heeft ook een traditie met Kids-Bizz en Harmonice, die zal dan ook de vocale ondersteuning van de liedjes verzorgen samen met zangeres Glenda Peters die ook haar medewerking zal verlenen aan deze avond.

Het orkest staat o.l.v. Ivo Kouwenhoven, Kids Bizz en Harmonice o.l.v Monica Millar.

Voorafgaande aan de Volkskerstzang, tijdens de lichtjesoptocht, zal het JeugdOrkest een eigen repertoire spelen op het podium op het Doormanplein van 18.30 tot 19.00 uur

Informatie over dit optreden en de andere groepen en orkesten

van de vereniging kan bij : secretaris@harmoniebarendrecht.nl Bellen kan ook met Maria Prooi 06-42412638 of kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten

Shopbox