Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Eén van de eerdere Kerstvieringen aan de Windsingel (Foto PR)
Eén van de eerdere Kerstvieringen aan de Windsingel (Foto PR)

Kerstviering aan de Windsingel

Barendrecht - De kerstviering die in 2017 door de stichting kerstviering Barendrecht voor de 22e maal op 2e kerstdag wordt georganiseerd, is geboren uit het initiatief in 1994 van toenmalige bewoners van de Windsingel onder het motto "niemand hoeft alleen te zijn met kerst". In 1994 en 1995 werd een fancy fair gehouden om de benodigde middelen bij elkaar te brengen om het programma in 1995 te kunnen financieren. In latere jaren hebben sponsoren deze dag financieel mogelijk gemaakt.

Het dagprogramma bestaat uit de ontvangst met koffie, een kerstverhaal met aansluitend een drankje en de gelegenheid voor een babbel met de tafelgenoten. Dit is de opmaat voor het diner van hoge kwaliteit dat al 17jaar verzorgd wordt door cateraar René Degenkamp. Na het diner is er jaarlijks een afwisselend muzikaal programma.

Het bestuur van de stichting is burgemeester van Belzen zeer erkentelijk dat hij ieder jaar met een bezoek van zijn belangstelling laat blijken.

Ook dit jaar staan de 10 vrijwilligers met hun teamgeest en warme belangstelling voor de gasten paraat om er weer een geslaagde kerstviering van te maken.

Zelfstandig wonende inwoners van Barendrecht, ook echtparen en diegenen van wie de kinderen te ver weg wonen om op bezoek te komen, kunnen zich aanmelden om deze dag bij te wonen.

Telefonische aanmeldingen zijn welkom bij Anke van den Boogert via het nummer 0180-619379. Er is plaats voor 60 personen. Dus wie denkt in aanmerking te komen, is van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Meer berichten

Shopbox