Logo hetzuidenbarendrecht.nl


De kerstmannen gaan van start op het Doormanplein.
De kerstmannen gaan van start op het Doormanplein.

Inschrijving Rotary Santa run geopend

Vanaf 23 november is het mogelijk om in te schrijven voor de 5e Rotary Santa run in Barendrecht, die op zaterdag 23 december wordt gehouden. Op de website www.santarunbarendrecht.nl kunt u onder het kopje 'inschrijven Barendrecht' aangeven hoeveel deelnemers u wilt inschrijven en aan welke categorie u wilt deelnemen. Er is een prijs voor de grootste groep deelnemers die zich met één formulier inschrijft. Deelname staat open voor volwassenen en kinderen en er zijn drie categorieën: de 5 km prestatieloop, de 3 km fun run en een 3 km wandeling. Uiteraard lopen alle deelnemers in kerstman pak. De routes van de verschillende afstanden zijn op de website terug te vinden.

Voor de snelste lopers van de 5 km en de 3 km is er een mooie prijs, beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor Berkman. Na afloop krijgt iedere deelnemer een herinneringsmedaille en, zoals gebruikelijk, een goed gevulde goodie bag met consumptiebon voor een passende versnapering.

Ook voor niet-lopers is het erg leuk op het Doormanplein in Barendrecht op 23 december. Vanaf 14:00 uur is er gezellige muziek ter voorbereiding van de Santa run. Na de warming up om 15:15 vindt de start plaats, waarna shantykoor de Hoekse Waard voor muziek zorgt. Het wachten op de lopende familieleden en vrienden wordt daarmee zeer aangenaam. Tot ca. 18:00 uur zal het shanty koor een paar optredens verzorgen, afgewisseld met muziek van een DJ.

Meer berichten

Shopbox