Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Santa pakken liggen klaar voor de Santarun

Barendrecht - Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Santa run op 23 december, ligt het Santa pak gereed op de afhaallocatie.

Santa was vroeg dit jaar en de pakken kunnen al opgehaald worden tegen inlevering van de e-ticket die u na inschrijving per email heeft ontvangen. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Ga dan snel naar www.santarunbarendrecht.n

Schrijf je in, haal een pak op en kom op 23 december om 15:00 uur naar het Doormanplein in Barendrecht. De warming up begint om 15:15 en wordt zoals gebruikelijk weer verzorgd door de mensen van Aad van Loon Sport.

Na afloop is er een gezellige after party. De deelnemers van vorig jaar zullen zich dat ongetwijfeld herinneren. Er liggen mooie prijzen klaar voor de winnaars in de categorieën Dames, Heren en junioren voor zowel de 3km fun run als de 5 km prestatieloop. Hoofdsponsor Berkman heeft extra prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars van de fun run en de prestatieloop.

Voor alle deelnemers is er een leuke goody bag en natuurlijk een medaille na afloop. Na afloop is er voor alle deelnemers een glaasje glühwein of chocolademelk, om weer op krachten te komen. Neem vooral familie, vrienden en kennissen mee om aan te moedigen, want tijdens en na de Santa run wisselen het shantykoor "de Hoekse Waard" en swingende kerstmuziek elkaar af.
(Foto: Archief Het Zuiden Barendrecht 2016)

Meer berichten

Shopbox