Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Smitshoek kwam ook zaterdag niet verder dan een gelijkspel tegen RVVH. (Foto en tekst Jan Timmer)
Smitshoek kwam ook zaterdag niet verder dan een gelijkspel tegen RVVH. (Foto en tekst Jan Timmer)

Puntendeling in derby Smitshoek - RVVH

Barendrecht - Smitshoek hield zaterdag een punt over aan de derby met RVVH. Het werd 1-1 in een koud Barendrecht. werd ook de eindstand.

Het niet bepaald in goede doen verkerende RVVH kwam na een half uur op voorsprong. Mauro Kloppert ging over rechts goed door, sneed de zestien in en gaf op het juiste moment de bal voor de goal. Daar stond Sanzio Dieterich klaar om de bal met de hak van de schoen te verlengen, 0-1. Een prachtdoelpunt dat deed denken aan de goal waarmee Madjer in Europacup I finale van 1987 namens FC Porto tegen Bayern München scoorde. Aan de andere kant was Smitshoek een paar keer gevaarlijk met Sean Verburg in de hoofdrol. Na rust een aandringend Smitshoek. Halverwege deel twee werd een corner van links kort genomen waarna de prima voorzet met het hoofd door invaller Jordy Dekker richting de verre paal werd verlengd, 1-1.

In de laatste fase kon de wedstrijd beide kanten op, al waren de mogelijkheden voor de Ridderkerkers groter te noemen. Als er iets resoluter zou worden geacteerd in de afwerking had de wedstrijd nog in Ridderkerks voordeel beslist kunnen worden

Scheidsrechter B.J. Fikkert gaf geel aan Van Vugt (Smitshoek) en aan Yekhlef (RVVH).

Smitshoek gaat zaterdag op bezoek bij Achilles Veen en krijgt voor de winterstop op 16 december Swift op bezoek. (foto: Jan Timmer)

Meer berichten

Shopbox