Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Gert kan zijn hamer opbergen (Foto: PR)
Gert kan zijn hamer opbergen (Foto: PR)

Gert gaat na 47 jaar met VUT

Barendrecht - Op nieuwjaarsdag gaat Gert Vermaas, al ruim vier jaar via Intro Personeel aan ’t werk bij aannemingsbedrijf Gebroeders Blokland, met de VUT. De timmerman heeft dan een werkzaam leven van maar liefst 47 jaar achter de rug. Zijn advies: “Zorg ervoor dat je met plezier je werk doet.”

De laatste werkdag van Gert gaat niet ongemerkt voorbij. Intro Personeel en Gebroeders Blokland zetten Gert die dag in het zonnetje. De nieuwbouwtimmerman wordt in alle vroegte thuis opgehaald door recruiters Mathijs en Walter. Die rijden Gert in een luxe Audi A5 naar zijn werk: een bouwplaats in Vianen.

Aangekomen op de het bouwproject zijn de feestelijkheden nog niet over. Gert wordt door zijn collega’s hartelijk ontvangen. In de bouwkeet hangen voor de gelegenheid slingers.

Dan gaat de timmerman natuurlijk nog even aan ’t werk. In de nieuwbouwhuizen gaat hij lekker aan de slag. In de pauze staan er lekkere lekkernijen klaar: worstenbroodjes. Die worden door Gert en zijn collega’s smakelijk verorberd. Na werktijden brengen de recruiters Gert weer keurig thuis.

Gert kijkt dankbaar terug op zijn werkende leven. “Vaak ging ik fluitend naar mijn werk, omdat ik erg genoot van mijn werk als timmerman.” Gert heeft nog een passend advies voor zijn jongere collega’s: “Zorg ervoor dat je je werk met plezier je werk doet. Dat is belangrijk, want dan is het geen dag saai.”

Meer berichten

Shopbox