Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Concert Urkens Mans Formatie

Regio - Op zaterdag 13 januari 2018 luidt de Urker MANS Formatie het nieuwe jaar in met een concert in de Hervormde Kerk in Oud-Beijerland. Ze brengen een programma ten gehore met aansprekende arrangementen van geestelijke en klassieke muziek. En er is solozang! Bijzonder aan deze formatie is dat de zangers allen een solorol vervullen waardoor hun stemmen nog meer tot hun recht komen. Liederen als 'Rots der eeuwen en Werken van Hem' brengen de mannen op gevoelige wijze ten gehore en de beroemde klassiekers zoals 'Die Allmacht' van Schubert en 'Sanctus' van Gounod voeren ze tot in de perfectie uit.

Aan het orgel en de piano zit Martin Zonnenberg die op professionele wijze de zang begeleidt. Bovendien verzorgt hij enkele solo's. Twee van de zangers bespelen, naast hun zang, een herdersfluit en een altviool.

De mannen komen in processie op waarmee de toon is gezet. De concertbezoeker kan enkele uren ademloos luisteren naar koor-en solozang en instrumentale muziek.

Details:

Datum: zaterdag 13 januari 2018

Locatie: Hervormde Kerk, Kerkstraat 57, Oud-Beijerland

Aanvang: 19.30 uur

Toegang: 17,50. Bij reservering en voorverkoop € 16,=. Kinderen t/m 11 jaar € 5,=.

Leden PCOB, KBO en ANBO € 13,= (op vertoon van pas)

Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903

Lokale voorverkoop bij :VVV Oud-Beijerland, Waterstal 3 Bijbelkiosk Hoeksche Waard, Oostdijk 8-10, Oud-Beijerland

Achtergrond

De Urker Mans Formatie heeft een eigen stijl die geworteld is in het voormalige eiland Urk. De Urker zangers zijn opgegroeid met het Urker levenslied. De formatie heeft tevens klassieke werken, gospels en populaire liederen in haar repertoire. Ioan Micu, één van de zangers, bespeelt bovendien een Taragot en Palle Jørgensen een altviool. De formatie heeft een heuse DVD samengesteld met beeld en zang. De beelden zijn gemaakt in het Zuiderzeemuseum. De muziek is ook op cd uitgebracht. Aan de nieuwe CD van UMF 'Morgen' wordt in het nieuwe jaar weer volop aandacht besteed.

Sinds 2012 is de Urker Mans Formatie regelmatig op tournee. In de zomermaanden en in de kerstperiode toeren ze door Nederland. Ze hebben inmiddels ook een tournee in Canada achter de rug en een tweede tournee ligt vast in het nieuwe jaar. Een concert bezoeken van de Urker Mans Formatie staat garant voor een hoogwaardig programma in een ongedwongen sfeer waarbij de luisteraar wordt meegevoerd door de verschillende genres.

Meer berichten

Shopbox