Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Kunstbeschouwingles

Barendrecht - Dinsdag 16 januari 2018 van 13:30-14:30 uur kun je gratis een les van KunstCreatief bijwonen in Carnisse Haven ,Noordersingel 30,Barendrecht in Carnisselande. Naast een presentatie van het aanbod op deze nieuwe locatie voor KunstCreatief van de cursussen Paverpol, Porselein en Kids Tekenen en Schilderen, zal Peter Marijnissen een voorproefje van zijn les Kunstbeschouwing geven.

Deze les gaat het over Ophef en vertier: Het is 1889 en we zijn in Parijs, op dat moment de culturele hoofdstad van de wereld. Optimisme overheerst. Voor het eerst toont de hele wereld zich in al haar kleurigheid op de grootse wereldexpositie. Schilders ontdekken de artistieke kracht van hun dagelijkse omgeving, componisten scheppen een nieuwe klankwereld en flaneurs bevolken de nieuw aangelegde boulevards. Dit is in beeld en geluid het verhaal over de geboorte van de moderne wereld. Een spraakmakend verhaal vol vernieuwing, ophef en vertier…..Ben je geïnteresseerd hoe het verhaal verder gaat dan zien we je graag verschijnen. Aanmelden voor een cursus kan op deze middag of via de website. Bij voldoende deelname zal een cursus in de week van maandag 22 januari 2018 starten. KunstCreatief heeft een Open Huis in De Baerne op 13 januari 2018.
Kijk op de site www.kunstcreatief.nl voor meer informatie.Bezoek ons op: Buitenlandse Baan 1, 2991 GA Barendrecht tel. 06-57141044

Meer berichten

Shopbox