Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Het Kruispunt ontvangt 200.00ste bezoeker

Barendrecht - Het vernieuwde Kruispunt in Barendrecht is het nieuwe jaar goed begonnen. In de eerste dagen van 2018 heeft het gebouw haar 200.000e bezoeker mogen ontvangen.

Het Kruispunt is in de zomer van 2016 compleet verbouwd en biedt onderdak aan Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet, horecagelegenheid Spruit eten & drinken, omroep Exxact Barendrecht en Digitaal Dagblad. De organisaties werken er gezamenlijk aan om van Het Kruispunt dé culturele hotspot van Barendrecht te maken. Bij de ingang hangt een teller die de bezoekers telt. Dat in januari 2018, ruim een jaar na de officiële opening, de 200.000e bezoeker verwelkomt mocht worden is boven verwachting van alle organisaties.

Dé ontmoetingsplek

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Digitaal Dagblad, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt.

Voor het volledige programma:

www.hetkruispunt.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox