Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Kledingbank UnieK is te gast in de radiostudio.
Kledingbank UnieK is te gast in de radiostudio. (Foto: Sandra Vlielander)

Hart voor Barendrecht over de Kledingbank UnieK

Barendrecht - Op dinsdag 16 januari zijn Ariane Verdoorn en Niko Pjetri te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Ariane en Niko hebben de Kledingbank UnieK aan de Talmaweg 107 opgericht en in mei 2017 is het pand geopend.

Nu acht maanden later is het tijd om te kijken hoe het hen vergaat in de Kledingbank. Voldoet de Kledingbank, bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee, aan hun verwachtingen? Welke materialen komen er zoal het winkelpand binnen. Is er steeds voldoende aanbod? En zijn er voldoende vrijwilligers om de Kledingbank draaiende te houden? Hoe ervaart de buurt het aanwezig zijn van de Kledingbank? Is er sprake van overlast wat vooraf gedacht werd? Er is een aparte ruimte waar fietsen worden gerepareerd. Wie is de gelukkige die vanuit Kledingbank UnieK een fiets krijgt aangeboden? UnieK maakt ook verjaardagsboxen voor kinderen tot 12 jaar.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, zie:

www.hartvoorbarendrecht.nl

Meer berichten

Shopbox