Aart Jan Post (Thuis in Bouwen) en Mariska Lamme (Fortune Coffee)
Aart Jan Post (Thuis in Bouwen) en Mariska Lamme (Fortune Coffee) (Foto: Fortune Coffee)

'Koffiecorner van het jaar'

Barendrecht - De koffiecorner is voor velen de belangrijkste plek op het werk. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee kondigde daarom een verkiezing voor Koffiecorner van het jaar aan. Van bedrijven uit heel Nederland zijn inzendingen binnengekomen. In de regio Rijnmond sleept Thuis in Bouwen de regiotitel in de wacht en gaan ze door naar de landelijke verkiezing. Door middel van een stemronde wordt de landelijke winnaar gekozen.

De aanleiding voor deze verkiezing is een zakelijke koffietrend die in 2018 doorzet: in een tijd van flexwerk en tijdelijke contracten is er behoefte aan een sociaal hart in de werkomgeving. Daar waar echte ontmoeting plaatsvindt. Anko Blokland, koffieondernemer in de regio Rijnmond, zegt: "De koffiecorner is een centrale plek in ieder bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan deze ontmoetingsplek. Om onze klanten aan te moedigen er iets moois van te maken, hebben we deze verkiezing gelanceerd. Zo zetten we bedrijven in het zonnetje die het goed hebben aangepakt als het om de koffiecorner gaat."

Aart Jan Post van Thuis in Bouwen over de regiowinst: "Onze koffiecorner is onder andere bijzonder door de gepersonaliseerde koffieautomaat. We ontwerpen en bouwen woningen. Daar past een mooi ontworpen koffiecorner in ons eigen pand goed bij. We zijn enthousiast dat we met onze koffiecorner geselecteerd zijn als regiowinnaar en kijken uit naar de landelijke stemronde." De landelijke titel wordt bepaald door de stemmers.

Dit jaar is de verkiezing voor het eerst. Bedrijven uit het hele land hebben foto's ingestuurd om te laten zien hoe inspirerend hun koffiehoek is. Na selectie van de regiowinnaars begint nu de landelijke stemronde. Tot 15 februari kan er gestemd worden op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Op 1 maart vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel 'Koffiecorner van het jaar' voor degene die de mooiste koffiecorner van Nederland heeft.

Meer berichten