Kaat Tirez (Foto: PR)
Kaat Tirez (Foto: PR)

Dubbele versterking voor Lokaal fonds Barendrecht

Barendrecht - Het Lokaal fonds voor Barendrecht heeft per 1 februari 2018 een uitbreiding van het team met maar liefst twee mensen. Kaat Tirez wordt assistent-coördinator, en Gert-Jan ter Borg start als bestuurslid Algemene Zaken. Vanwege de verdere professionalisering van het fonds is dit een zeer welkome uitbreiding.

Slagkracht groter

Peter Jongenotter, voorzitter van het LfvB, is zeer blij met de komst van Kaat en Gert-Jan. "We hebben zeer veel reacties binnengekregen op de vacature van assistent-coördinator, en dat geeft aan dat er een warme belangstelling is zowel voor het uitvoeren van vrijwilligerswerk als voor wat we als fonds voor elkaar krijgen. Kaat heeft veel ervaring opgedaan in haar baan bij Vluchtelingenwerk, en kent veel mensen bij maatschappelijke organisaties. Gert-Jan brengt een vracht aan verenigings- en bestuurservaring en kennis van Barendrecht mee uit andere vrijwilligersfuncties die hij vervult c.q. heeft vervuld. Met Kaat en Gert-Jan is onze slagkracht als fonds nog groter en kunnen we Barendrecht samen nog mooier maken!" Hij besluit: "We nodigen initiatiefnemers van harte uit een aanvraag bij ons in te dienen voor ondersteuning."

Het Lokaal fonds voor Barendrecht biedt ondersteuning aan kleinschalige projecten op het brede gebied van educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en de sociale en gezondheidszorg. Het Lokaal fonds voor Barendrecht is daarbij een verbinder tussen diverse partijen. De bijdrage vanuit het fonds bestaat niet altijd alleen maar uit een geldbijdrage, maar vaak ook uit het koppelen van partijen uit het uitgebreide netwerk aan een initiatiefnemer.

Meer berichten