Kyarha van Tiel is te beluisteren in Steevast op zondag
Kyarha van Tiel is te beluisteren in Steevast op zondag

Kyarha in Steevast op Zondag

Barendrecht De 17 jarige, Rotterdamse kunstrijdster op de schaats, Kyarha van Tiel, is weer terug uit Moskou, waar zij meedeed aan het EK kunstrijden 2018 en waar ze na een jaar lange blessureleed op een verdienstelijke 26e plaats eindigde, is op Zondag 04 februari a.s. te gast in het informatie - familie programma Steevast op Zondag van de omroep RTV Albrandswaard.Radio presentator Jan Jongerius praat in het tweede uur (13.00-14.00) met haar over de EK in Moskou, maar kijkt ook vooruit naar haar deelname an het WK juni- oren op 5 - 11 maart in Sofia.

Kyarha wordt begeleid door Joan Haanappel en Sjoukje Dijkstra en verwacht er hoge ogen te gooien. Wat zijn haar verdere verwachtingen ?? Olympische Spelen in 2022 ??

We gaan het vragen en u kunt het gesprek volgen via het internet www.rtvalbrandswaard.com, via het radio kabelnet van Albrandswaard Mhz.99.0 , in de ether FM.107.1, via facebook en op de tv kanalen van Albrandswaard 28+ analoog en op kanaal 12 digitaal(caiway).

In het eerste uur (12.00-13.00) is er ruimschoots aandacht voor de regio nieuwtjes en de komende evenementen en de gemeenteraads verkiezingen, die voor de deur staan in de gemeente Albrandswaard.Opnieuw luisteren naar het programma(ook de overige programma,s van de omroep) is mogelijk via de website en dan het linkje programma gemist, tot 4 weken na de live uitzending van het/de programma,s.

Gasten volgende week:

1e uur : Sander van der Kaaij lijstrekker CDA Albrandswaard.2e uur : Eline van de Stoep Programmeur Zuidplein theater.

Meer berichten