Jacqueline Vonk en Steven Schaao
Jacqueline Vonk en Steven Schaao

Jeugd- en jongerenbeleid in Gemeenteloket

Barendrecht - Donderdag 8 februari zijn Jacqueline Vonk (KijkopWelzijn) en jeugd- en jongerenwerker Steven Schaap te gast bij radioprogramma Gemeenteloket (Exxact Barendrecht). We gaan met hen in gesprek over de jeugd en jongeren in Barendrecht.

Jacqueline Vonk is sinds april 2012 directeur/bestuurder van de Barendrechtse welzijnsorganisatie KijkopWelzijn (KoW). Steven Schaap werkt sinds 2008 als jeugd- en jongerenwerker bij KijkopWelzijn.

KijkopWelzijn

KijkopWelzijn kent een gevarieerd aanbod aan diensten, van ouderenadvisering, mantelzorgondersteuning tot ambulant jongerenwerk, evenementen en locatiegebonden jongerenwerk. Het jongerenwerk is onderdeel van KoW.

Jongerenwerk

De jongerenwerkers van KijkopWelzijn maken als coaches deel uit van Wijkteam Barendrecht. Daarnaast organiseren zij diverse activiteiten in Barendrecht, samen met jongeren zelf en de buurtsportcoach. Jongeren kunnen bij het jongerenwerkterecht als ze er even niet uitkomen. Bijvoorbeeld bij het vinden van een (bij)baan of als het thuis niet goed gaat. Ze staan dichtbij de jongeren en bieden een luisterend oor.

Luister donderdagavond vanaf 19u00 naar Gemeenteloket op 106.4 FM of via de livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket.

Meer berichten