Er was veel belangstelling voor de Open Dag van de Dalton. (Foto: PR)
Er was veel belangstelling voor de Open Dag van de Dalton. (Foto: PR)

Mooie Open Dag Dalton met veel belangstelling

Barendrecht - Vrijdag 26 januari, heeft het Dalton Lyceum zijn jaarlijkse Open Dag gehouden voor belangstellende leerlingen en hun ouders. Bij deze gelegenheid hebben heel veel ouders met hun kind of kinderen de school bezocht.

Daarbij kregen zij een inkijkje in tal van activiteiten, zoals lesvormen en de wijze van leerlingbegeleiding en ondersteuning. Bezoekers hebben daarbij zichtbaar nieuwsgierig en belangstellend kennis kunnen nemen van onder andere de mogelijkheden van technasium, gymnasium alsmede van keuzevakken zoals kunstklassen, filosofie en versterkt talenonderwijs Engels (VTO).

Mee doen

Die kennis konden zij vooral ook opdoen van de leerlingen van de school zelf. Heel veel eigen leerlingen waren aanwezig om ouders en hun zoon of dochter te woord te staan of rond te leiden door de school. Of om mee te doen met muziek, tekenen, dans en drama. Dan krijg je informatie uit de eerste hand en proef je de sfeer in zo'n school waarbij je een uitstekende indruk krijgt van wat de mogelijkheden zijn binnen de verschillende klassen.

Dank

Dalton wil daarom de vele bezoekers, maar zeker ook haar medewerkers en vooral ook de leerlingen bedanken voor een prachtige Open Dag.

Meer berichten