De vergadertafel en-stoelen hebben inmiddels hun plek bij Rijvereniging Barendrecht (Foto: PR)
De vergadertafel en-stoelen hebben inmiddels hun plek bij Rijvereniging Barendrecht (Foto: PR)

Vergadertafel voor Rijvereniging

Barendrecht - Eind 2017 bood woonvereniging Patrimonium Barendrecht een vergadertafel met acht stoelen aan bij de Barendrechtse Uitdaging. Rijvereniging Barendrecht was in die periode begonnen met het opknappen van een vergaderkamer, maar hadden nog geen meubilair om de ruimte in te richten.

Dankzij Den Otter Verhuizingen uit Barendrecht heeft de Rijvereniging Barendrecht dinsdag 16 januari de vergadertafel en bijbehorende acht stoelen ontvangen.

De vergadertafel van Patrimonium is erg solide maar staat een flexibel gebruik van vergaderruimte daardoor in de weg. Patrimonium heeft er daarom voor gekozen om de tafel beschikbaar te stellen aan de Barendrechtse Uitdaging. Den Otter Verhuizingen heeft mensen en materieel beschikbaar gesteld om de tafel op te halen bij woonvereniging Patrimonium Barendrecht en af te leveren bij Rijvereniging Barendrecht.

Patremonium

Patrimonium Barendrecht is een betrokken organisatie die midden in de Barendrechtse samenleving staat. Ze ondersteunen en respecteren mensen en organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Zij dragen daar graag een steentje aan bij.

Den Otter Verhuizingen

Den Otter Verhuizingen BV is een modern verhuisbedrijf dat op een ambachtelijke manier zowel particuliere als zakelijke verhuizingen verzorgd. Het bedrijf is in 1913 opgericht en begonnen als een bodedienst tussen Barendrecht en Rotterdam en in 2015 heeft het bedrijf de onderscheiding bij Koninklijke beschikking Hofleverancier ontvangen van de Commissaris van de Koning. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen waarbij het gekwalificeerde personeel zorgt voor een prettige sfeer en persoonlijke aandacht tijdens de verhuizing. Daarnaast biedt de moderne, beveiligde en verwarmde opslagloods mogelijkheden voor tijdelijke opslag van inboedels voor korte of langere termijn. Voor zakelijke klanten wordt archiefopslag en archiefbeheer verzorgd in speciaal ingerichte archiefcontainers.

Rijvereniging Barendrecht

In december 2014 is 'Rijvereniging Barendrecht' opgericht. De vereniging is aangesloten bij de KNHS. (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond).. Rijvereniging Barendrecht is een hippische vereniging die gebruikt maakt van de accommodatie van Manege Filip Dros.

De vereniging staat nog in de kinderschoenen en heeft inmiddels een kleine 50 leden. De vereniging organiseert op regelmatige basis dressuurwedstrijden vanaf de klasse B t/m M2. Diny Sven van Rijvereniging Barendrecht: "Inmiddels is alles geïnstalleerd en neergezet en het staat geweldig. Iedereen is laaiend enthousiast, bedankt!"

Meer berichten