Drukte op de open dag van Calvijn Groene Hart (Foto PR)
Drukte op de open dag van Calvijn Groene Hart (Foto PR)

Open Dag Calvijn Groene Hart

Barendercht - Afgelopen vrijdag was het weer erg druk tijdens de open dag van Calvijn Groene Hart. De school ontving vele basisschoolleerlingen en die genoten zichtbaar van het bezoek. Op de speciale tto-vleugel ondernamen de basisschoolleerlingen allerlei activiteiten waarmee ze stempels in hun paspoort verzamelden. Zo konden zij ervaren dat tto veel meer inhoudt dan lessen volgen in het Engels, de opleiding bijvoorbeeld helpt bij de ontwikkeling tot een wereldburger en de mogelijkheden grenzeloos zijn.

Vanaf het nieuwe schooljaar biedt Calvijn Groene Hart ook het Eureka-programma aan. Hierbij zullen onderzoeken en ontwerpen centraal staan, een uitstekende basis dus voor wetenschappelijk (vervolg)onderwijs. In de onderbouw nemen de vwo-leerlingen wekelijks deel aan een Erureka-middag. In de bovenbouw is het aanbod flexibeler. Dan biedt de school onderdelen van het programma naast of in plaats van reguliere lessen aan.

Ook het sportprogramma trok zoals altijd veel aandacht van de basisschoolleerlingen. Hiermee biedt Calvijn Groene Hart leerlingen de mogelijkheid hun grenzen sportief te verleggen bij uiteenlopende sporten en activiteiten, van roeiclinics tot een wintersportreis en van zelfverdedigingslessen tot survivals.

Calvijn Groene Hart wil niet alleen alle bezoekers bedanken voor hun komst, maar uiteraard ook alle leerlingen en personeelsleden die zich hebben zo goed hebben ingezet om de open dag wederom tot zo'n groot succes te maken. Daarnaast dankt de school de Barendrechtse verkeersregelaars die er weer voor gezorgd hebben dat de school goed bereikbaar bleef.

Meer berichten