Beursvloer Barendrechtse Uitdaging, komt u ook?

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vorm geven, uw onderneming profileren of wilt u gewoon 'iets goeds doen'?

In dat geval mag u niet ontbreken op de Barendrechtse Beursvloer. De Barendrechtse Uitdaging nodigt u daarom graag uit. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 8 maart 2018 bij Makro Barendrecht. Om 16.30 uur zal wethouder Dirk Vermaat de Beursvloer officieel openen.

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is een bijeenkomst van circa 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of personele inzet. De Barendrechtse Uitdaging zal het maken van de matches en de onderhandelingen over de tegenprestaties begeleiden.

Matches in de praktijk

De Barendrechtse Uitdaging heeft al diverse matches gerealiseerd. Zo hebben we het Tuinhuis, een arbeidsmatige dagbestedingsplek van stichting IJsselmonde Oost, geholpen aan een bakoven en vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Via de Spullenbank van de Uitdaging verzamelen wij overtollige bedrijfsinventaris zoals kantoormeubilair, computers, laptops en gereedschappen. Als er aanbod is, worden alle verenigingen en stichtingen in ons bestand aangeschreven.

Deelname is gratis

Deelname aan de Beursvloer is gratis onder voorwaarde dat u zich aanmeldt en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via http://barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/. Op de Beursvloer gaat de handel snel, wees dus goed voorbereid. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.beursvloer.com.

Wie organiseert de Beursvloer?

De Barendrechtse Beursvloer is een initiatief van de Barendrechtse Uitdaging. De Barendrechtse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht (extra handen, kennis en kunde). Onze missie: maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren in Barendrecht met als doel om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.barendrechtseuitdaging.nl.

Meer berichten

Shopbox