Het DagOrkest van de harmonievereniging groeit, zowel in aantal als in kwaliteit. (Foto: PR)
Het DagOrkest van de harmonievereniging groeit, zowel in aantal als in kwaliteit. (Foto: PR) (Foto: Tom van Ooijen)

DagOrkest groeit en wordt groot(s)

Barendrecht - Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht heeft afgelopen vrijdag het 56e lid verwelkomt in de persoon van trombonist Gerrit de Meij. Het orkest heeft in het bijna 20 jarig bestaan nog nooit zoveel leden gehad.

Grote vorderingen

Bijzonderheid is dat het orkest momenteel kwantitatief het grootste orkest van de vereniging is. Ook kwalitatief maakt dit orkest grote vorderingen o.l.v. Ivo Kouwenhoven die al bijna 18 jaar dit orkest dirigeert. Maar het is vooral een verdienste van de goede muzikanten die in dit orkest spelen.

Gevarieerd gezelschap

Het orkest bestaat uit een gevarieerd gezelschap mensen in de leeftijd van 18 tot 88 die uit Barendrecht en verre omtrek komen. Ze hebben echter een aantal zaken gezamenlijk en dat is de passie om samen muziek te maken en het sociale aspect dat bij allen heel hoog in het vaandel staat.

Dagorkest

Het DagOrkest repeteert in het Trefpunt op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Wilt u ook deel uitmaken van dit speciale orkest, dan bent u van harte welkom op alle instrumenten van de harmoniebezetting. In het bijzonder mensen die hoorn spelen of dit willen leren en op termijn aan kunnen sluiten. Tot die tijd kunnen ze terecht in het volwassen opleidingsorkest van de vereniging op vrijdagavond. In dit laatste orkest zijn alle instrumenten welkom. Overigens kunnen alle blaas- en slagwerkinstrumenten door de vereniging in bruikleen gegeven worden. Geen noodzaak om zelf een instrument aan te schaffen dus,.

Informatie

Kijk voor informatie en foto's op de website www.harmoniebarendrecht.nl voor inlichtingen en aanmelden: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel naar Maria Prooi 06 42412638

Meer berichten

Shopbox