De volgende Open Coffee Barendrecht wordt gehouden op woensdag 21 maart bij De Bondt Publishing.
De volgende Open Coffee Barendrecht wordt gehouden op woensdag 21 maart bij De Bondt Publishing.

Zo'n 60 ondernemers bezoeken Open Coffee

Op de zonnige ochtend van 21 februari waren zo'n 60 ondernemers weer vroeg uit de veren om aan te schuiven bij de Open Coffee Barendrecht. Dit keer verlegde de OCB haar grenzen en trok zij naar de Heerjansdamse kant van de mooie omgeving van de Waal.

Barendrecht - Na de ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekker stukje gebak, nam gastheer Burt Bourgonje de bezoekers mee in de historie van Restaurant Waal, vroeger beter bekend in de regio als 't Waaltje. Hij deelde zijn ervaringen tot nu toe als ondernemer en zette uiteen wat zijn toekomstplannen zijn.

Zeepkistpitch

Dit keer waren Frank Admiraal (Kooiman Drukwerk), Jaap Verhoeven (Verhoeven Finance & Control) en Sietske Jansen (Klein en Sterk) de gelukkigen die hun bedrijfsactiviteiten onder de aandacht konden brengen tijdens de zeepkistpitch. Zoals gebruikelijk was er daarna weer tijd voor de drie rondes speeddaten.

De volgende Open Coffee Barendrecht wordt gehouden op woensdag 21 maart bij De Bondt Publishing, Voordijk 520, 2993 BE Barendrecht. Het aantal plaatsen is bij deze locatie beperkt daarom is tijdige aanmelding aanbevolen. Aanmelden kan op de website.

opencoffeebarendrecht.nl/inschrijven.php

Meer berichten

Shopbox