Dyanne Pinas en de heer Van den Berg snijden de taart aan.
Dyanne Pinas en de heer Van den Berg snijden de taart aan.

Eerste verhuizing via de doorstroomregeling

Barendrecht - Het echtpaar Van den Berg zijn de eerste huurders van Patrimonium die gebruik maken van de gemeentelijke Doorstroomregeling grote woningen. Op 16 februari kregen zij de sleutels overhandigd en op donderdag 1 maart organiseerde Patrimonium Barendrecht een kennismakingsbijeenkomst voor de heer en mevrouw Van den Berg en hun directe buren in de recreatiezaal van woongebouw De Boeg aan de Spits. Zowel Peter Manders (directeur-bestuurder Patrimonium Barendrecht) als Dirk Vermaat (wethouder gemeente Barendrecht) feliciteerden het echtpaar Van den Berg met hun nieuwe woning.

De heer Van den Berg vertelt: "We zijn erg blij dat we via de doorstroomregeling en de hulp van Patrimonium een nieuwe gelijkvloerse woning hebben kunnen vinden. We zijn ook erg goed geholpen door Dyanne (verhuurconsulente Patrimonium Barendrecht, red.), en nog steeds eigenlijk! We kunnen het iedereen aanraden!"

Om de doorstroming op de Barendrechtse woningmarkt te stimuleren, biedt de gemeente Barendrecht huurders van Barendrechtse corporaties de mogelijkheid om gebruik te maken van de Doorstroomregeling grote woningen. De doorstroomregeling is 1 oktober van start gegaan en vooralsnog geldt deze regeling voor drie jaar met een maximum van tien doorstroomvergoedingen per jaar.

Meer informatie over de regeling vindt u op www.patrimoniumbarendrecht.nl

Meer berichten

Shopbox