Vereniging Dorpskern doet mee met Rabobank Clubkas Campagne

Barendrecht - De Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht is één van de doelen waarop leden van de Rabobank kunnen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. De vereniging wil de opbrengst van de campagne gebruiken voor het steunen van een proef om beelden te projecteren op de Watertoren.

Door het uitbrengen van hun stem bepalen de maar liefst 12.000 leden van de bank met welk bedrag de deelnemende doelen worden gesteund. De Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht hoopt ook dit jaar weer te mogen rekenen op een mooi aantal stemmen.

De organisatie van het Zomer- en WinterFeest wil tijdens het WinterFeest in december een proef doen met het projecteren van beelden op de Watertoren. Daarbij kan gedacht worden aan oude foto's van het dorp of aan een jaaroverzicht. Voor deze proef moet apparatuur gehuurd worden.

De Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht draagt het WinterFeest en de Watertoren een warm hart toe. Daarom zou de vereniging de proef met de projectie willen steunen. Hopelijk maken de leden van de Rabobank dat mogelijk.

Particuliere leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-Ijsselmonde kunnen van 27 maart tot en met 10 april stemmen via de website www.rabobank.nl/rmij . De leden van de bank ontvangen per post een inlogcode.
Eind april maakt de bank de uitslag van de campagne bekend.

Meer informatie over de vereniging: www.dorpskern-barendrecht.nl

Meer berichten