Steun Hospice de Reiziger

'Een rookvrij hospice, natuurlijk!' Dit is de titel van de campagne, waarmee Hospice de Reiziger meedoet aan de Rabobank Clubkas Campagne Een rookvrij hospice is belangrijk, maar wie bepaalt dat de gasten van het hospice hun laatste sigaret moet worden ontnomen? Op dit moment bestaat er in en om het hospice geen rookgelegenheid voor de gasten. Met een donatie van Rabobank Clubkas Campagne kan er in de tuin van het hospice een bescheiden rookpaviljoen worden gerealiseerd. Zo blijft het hospice rookvrij en kunnen de gasten hun oude gewoontes voortzetten. Bijna net als thuis…
Het hospice draait op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. Door het meedoen aan de Rabobank Clubkascampagne roept het hospice de hulp in van de particuliere leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.

De Rabobank Clubkas Campagne?

De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen/goede doelen te ondersteunen in hun activiteiten. Het idee hiervan is dat verschillende stichtingen en clubs het initiatief nemen om zichzelf actief te promoten bij leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. Zo helpt de Rabobank, samen met haar klanten, de lokale samenleving verder en stimuleert zij hen om ambities te realiseren.

In 2018 is er maar liefst € 75.000,- te verdelen onder alle deelnemende partijen. Alle particuliere leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde ontvangen van de bank een unieke code en kunnen hiermee vijf stemmen uitbrengen. Zo krijgen zij automatisch inspraak op de verdeling van een gedeelte van het bedrag. Hoe meer stemmen een vereniging of club ontvangt, hoe hoger de potentiele sponsorbijdrage zal zijn. Stemmen kan van 27 maart t/m 10 april via de website www.clubkascampagne.nl.

Hospice de Reiziger

Gevestigd in een monumentale hoeve aan de Voordijk in Barendrecht biedt het hospice een warme huiselijke plek aan mensen die behoefte hebben aan palliatief terminale zorg, ongeacht geloof, leeftijd of inkomen. Meer informatie op www.hospicedereiziger.com.

Meer berichten