Een impressie van honkbal bij Portland Poema's.
Een impressie van honkbal bij Portland Poema's.

Open dag bij honkballers Portland Poema's

Barendrecht - De eerste oefenwedstrijden voor het nieuwe honkbalseizoen zijn inmiddels gespeeld. De meeste honkbalteams zijn weer gevormd en nagenoeg compleet voor de competitie die 7 april start. Voor het 'mooie' kan er eigenlijk bij elk honkbal team wel 1 of spelers bij en daarom zoeken de Poema's versterking.

Om meerdere mensen kennis te laten maken met honkbal is er zaterdag 31 maart een open dag bij de Portland Poema's op de Zuiderparkweg 608. Hierbij is iedereen vanaf 4 jaar van harte welkom om eens te komen honkballen. De dag begint om 10 uur met een demonstratiewedstrijd van de honkbal pupillen en om 11 uur is het de beurt aan de rest en begint de honkbal clinic – om te leren gooien, vangen, slaan en fielden – en eindigt met een leuke wedstrijd om 13.30 uur. 17 jarigen en ouder (honkbal senioren) die ook zin hebben om een balletje te gooien kunnen 's middags om 14 uur aan de bak. Ook zijn de G-honkballers er deze zaterdag bij van 11 tot 13.30 uur en iedereen met een beperking is van harte welkom om mee te spelen of gezellig te komen kijken. Deze dag is voor iedereen gratis, dus kom met z'n allen kennis maken met honkballen bij de Poema's. Houd de website in de gaten, want als het weer het niet toelaat wordt de Open Dag verplaatst naar een andere datum.

Je kunt ook aanmelden om mee te doen met een proeftraining. Op woensdagmiddag vanaf 16 uur voor kinderen t/m 12 jaar en voor 13 jaar en ouder op de dinsdag en donderdagen, mist het niet regent. Kijk op de website van de Poema's voor de exacte tijden.

Komend seizoen willen de Portland Poema's ook met ouderen aan de slag met het leuke Bean Bag Baseball-spel en Slow-BeeBall voor diegenen die nog goed ter been zijn (het wandel-honkbal voor senioren).
Heb je vragen over honkballen bij de Poema's, stel ze via: honkbal@portlandpoemas.nl, 06-54238341 of kijk voor meer informatie op: www.portlandpoemas.nl

Meer berichten