Muziek maken bij PeuterPret! en Kleutermuziek

Op dinsdagochten 3 april start Harmonievereniging Barendrecht weer een serie van 8 play-shops voor Peuters, aanvang 9.00 uur. Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgt Winia van de Verhalenmand een serie play-shops voor kinderen van (bijna) 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt.
Tevens start op woensdag 4 april van 13.15 tot 14.00 uur een serie kennismaken met muziek voor kleuters vanaf 4 jaar ( groep1 basisschool) tot 7 jaar. Beide series van 8 Play-shops kosten € 56,00 incl. koffie/thee voor de (groot) ouders en wordt gehouden in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4.

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi, tel. 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl en geef naam en geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door. Kijk voor informatie over de vereniging op: www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten