OZHW wordt vriend van de Barendrechtse Uitdaging

Barendrecht - Een vriend van Stichting de Barendrechtse Uitdaging, in dit geval OZHW, werkt op een construc-tieve manier mee aan het succes van de Barendrechtse Uitdaging. Enerzijds door zich voor langere tijd aan Stichting de Barendrechtse Uitdaging te verbinden en anderzijds door een jaarlijkse bijdrage aan Stichting de Barendrechtse Uitdaging te schenken zodat zij hiermee weer anderen kunnen hel-pen.

Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden (OZHW) staat met vier openbare basisscholen en twee openbare scholen voor het voortgezet onderwijs midden in de Barendrechtse samenleving. OZHW wil graag vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage leveren aan een beter en socialer Barendrecht. Daartoe stellen zij hun busje ter beschikking om te ondersteunen bij vele activiteiten die voor specifieke doelgroepen worden georganiseerd.

Stichting de Barendrechtse Uitdaging is zeer verheugd om OZHW als vriend te mogen verwelkomen en rekent hiermee op een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Ook Vriend, Sponsor of Founder worden? Ben jij die maatschappelijk betrokken ondernemer die het belangrijk vindt dat bedrijven een bijdrage leveren aan een sociaal sterk Barendrecht? Neem dan eens een kijkje op de website www.barendrechtseuitdaging.nl en kijk naar de mogelijkheden.

Meer berichten