Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Optredens Harmonievereniging Barendrecht

Ook dit jaar heeft Harmonievereniging Barendrecht weer een aantal optredens op 27 april, 4 en 5 mei.

Barendrecht - Sinds verscheidende jaren vindt de aubade op Koningsdag in onze gemeente plaats in de Oude Dorpskern. Twee jaar geleden zochten deelnemers en publiek beschutting voor het slechte weer in de Dorpskerk. Dat is de organisatie en met name de Burgemeester zo goed bevallen dat deze locatie ook dit jaar weer gekozen is. Nieuw dit jaar zal een directe beeldverbinding zijn vanaf het grasveld vóór de toren, waar de scoutinggroepen de vlag zullen hijsen, naar de kerk en een geluidsverbinding vanuit de kerk naar het grasveld zodat de eenheid die buiten zo vanzelfsprekend was weer wordt teruggebracht. Het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zal de instrumentale bijdrage verlenen bij de aubade. Kom op 27 april om 9.00 uur binnen of buiten luisteren naar en meezingen met het orkest, dat de traditionele en eigentijdse volksliederen ten gehore brengt.

Het HarmonieOrkest zal op 27 april gewoontegetrouw in een besloten setting spelen in zorgcentrum Borgstede om de bewoners ook Koningsdag te laten beleven.

Vrijdag 4 mei zal het Harmonieorkest eveneens spelen tijdens de dodenherdenking bij het monument voor de Dorpskerk. Aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 5 mei zal er een bijzonder concert worden gegeven in de Dorpskerk door het DagOrkest en ook het JeugdOrkest van de vereniging in het kader van 'Vier 5 mei'. Aanvang 16.00 uur. Dit concert zal worden opgeluisterd door gedichten die worden voorgedragen door verschillende personen.

Inlichtingen bij www.harmoniebarendrecht.nl of bij secretaris Maria Prooi, tel: 06 42 4126 38 of via de mail secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten

Shopbox