Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Stichting Kids-Bizz heeft een geslaagd weekend gehad

Afgelopen weekend heeft Stichting Kids-Bizz een sleepover georganiseerd bij één van de initiatiefnemers van de stichting en vocal coach van de drie groepen: Monica Millar. Nadat er in de ochtend is verzameld, zijn zij gezamenlijk op weg gegaan naar Theater Cascade in Hendrik-Ido Ambacht om met Yasmin Wilnis te werken aan hun presentatie. Na een aantal uren intensief te hebben gewerkt aan een choreografie hebben zij een kleine presentatie gegeven in de foyer van het theater waar onder meer het lied Schouder aan Schouder werd gezongen.
Nadat er werd gegeten is de avond gevuld met spelletjes, Netflix en het vertellen van horrorverhalen. Zo werd er goed kennis gemaakt met nieuwe leden en werden banden aangehaald tussen de meiden die elkaar al langer kennen.
Na een goed en stevig ontbijt is de groep meegenomen om een wandeling te maken bij de Tenellaplas in Rockanje waar ze na een lange nacht de tijd kregen om een beetje wakker te worden. Onderweg werd er gezorgd voor een lunch om vervolgens samen een poging te wagen om uit de escape room te ontsnappen van Escape Room The Cube in Hellevoetsluis. Dit lukte met een marge van vier minuutjes. Tegen de avond werd het tijd om door de ouders weer opgehaald te worden. Moe maar met ontzettend veel plezier kijkt men terug op een geslaagd weekend voor Stichting Kids-Bizz.
Stichting Kids-Bizz wil altijd nieuw talent omarmen voor Kids-Bizz Junior (leeftijd 9-11), Kids-Bizz (leeftijd 11-14) en Harmonice (leeftijd 18 jaar). Zingen is helemaal hip en getalenteerde kinderen krijgen bij deze stichting de mogelijkheid om o.l.v Monica Millar op een zo professioneel mogelijk podium ervaringen op te doen, afgewisseld met locaties waarbij ze hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen.
Aankomend weekend zijn Kids-Bizz en Kids-Bizz junior aanwezig in Theater Walhalla, samen met Harmonice tijdens de opening van het Binnenhof in Barendrecht op 12 mei, 20 mei zijn zij eveneens met Harmonice te zien op de Parkdag in Oud-Beijerland.
www.new.kids-bizz.nl

Meer berichten

Shopbox