Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Still van Gemeenteloket Special met Wethouder Van Wolfswinkel
Still van Gemeenteloket Special met Wethouder Van Wolfswinkel

Gemeenteloket special: Wethouder Van Wolfswinkel

Vanaf donderdagavond 26 april zendt Exxact radioprogramma Gemeenteloket een reeks specials uit. Sebastiaan van Mill gaat 1-op-1 in gesprek met de vier wethouders van het huidige college. Hoe kijken zij terug op hun (bijna) afgelopen bestuursperiode? Wat hebben zij bereikt en wat geven zij mee aan hun opvolgers? De specials worden voorafgaand aan de reguliere uitzendingen van Gemeenteloket uitgezonden, op donderdagavonden van 18.00 tot 19.00 uur.

Het huidige college wordt gevormd door de partijen EVB, CDA en SGP/ChristenUnie en is in november 2016 gestart. EVB heeft twee wethouders in het college: Dirk Vermaat en Lennart van der Linden. Peter Luijendijk is wethouder namens het CDA en voor de SGP/ChristenUnie zit Johan van Wolfswinkel in het college.

Uitzendingen

Gemeenteloket Specials worden op donderdagavonden van 18.00 tot 19.00 uur uitgezonden:
26 april: Wethouder Johan van Wolfswinkel (SGP/ChristenUnie)
3 mei: Wethouder Peter Luijendijk (CDA)
17 mei: Wethouder Dirk Vermaat (EVB)
24 mei: Wethouder Lennart van der Linden (EVB)

Johan van Wolfswinkel

De eerste Gemeenteloket Special wordt op donderdag 26 april uitgezonden. Daarin is Wethouder Johan van Wolfswinkel te gast. Van Wolfswinkel is wethouder met de portefeuilles: Welzijn (Wmo, jeugdzorg, volksgezondheid, wijkteams), jeugd en jongeren, duurzaamheid, milieu en toezicht en handhaving. Ook is hij verantwoordelijk voor de herontwikkeling van De Baerne en 't Trefpunt.

Gemeenteloket
Gemeenteloket is het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht. Wekelijks zijn politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners te gast over politieke en maatschappelijke actualiteiten in Barendrecht. Uitzendingen zijn terug te luisteren op exxact.nl/gemeenteloket.

Meer berichten

Shopbox