Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Harmonievereniging Barendrecht present op 12 mei

Bij de feestelijke opening van het gemeentehuisplein zal Harmonievereniging Barendrecht uiteraard aanwezig zijn op het podium vóór Het Kruispunt. Het programma van de plaatselijke culturele organisaties zal om 10.00 uur starten. Om 10.45 uur zal het MeezingKoor van de vereniging zich laten horen, ook dit keer weer begeleid door hun vaste combo. Het geheel staat o.l.v. Laura van der Voort.

Het ochtendprogramma zal om 12.25 uur worden afgesloten met een uniek optreden van een drietal orkesten van Harmonievereniging Barendrecht die in één mega opstelling van bijna 60 muzikanten de sterren van de hemel zullen spelen.
De leden van het DagOrkest, AspirantenOrkest en het JeugdOrkest hebben allemaal een aantal stukken ingestudeerd die ze op 12 mei o.l.v. Ivo Kouwenhoven ten gehore zullen brengen.

Kijk voor aanmelden, informatie en foto's over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten

Shopbox