Logo hetzuidenbarendrecht.nl

Twee Barendrechtsen bij springtalenten 2018

Maandag 1 mei selecteerden TTC Zuid-Holland springtrainers Richard Kapteyn en Edwin Hoogenraat acht nieuwe talentvolle springcombinaties die samen met één springcombinatie van het afgelopen seizoen het TTC Zuid-Holland Talenteam 2018 vormen. De negen amazones starten deze maand al met hun intensieve talententrainingsprogramma. Onder de talenten heeft Noami Muller, uit het talententeam van 2017, zich weten te handhaven. Nieuwkomer is Marid Slagmolen met Miss d Arbanville die zich dit jaar bij de springtalenten wist te plaatsen voor het negenkoppige talententeam 2018.

Dit is het zesde jaar dat het TTC Zuid-Holland een talentontwikkelingsprogramma voor springcombinaties biedt. Diverse TTC Zuid-Holland springtalenten hebben inmiddels mooie resultaten behaald bij kampioenschappen en zijn regelmatig te zien op belangrijke internationale wedstrijden. Edwin Hoogenraat, trainer en selecteur van het TTC Zuid-Holland en tevens KNHS bondscoach springen pony's en trainer Richard Kapteyn hebben veel zin om met de combinaties aan de slag te gaan.

De springtalenten krijgen deze zomer een intensief trainingsprogramma met praktijktrainingen maar ook theorielessen zoals mental coaching, parcoursbouwen, fitheid, voeding en omgaan met (social) media. Op 4 en 5 mei vindt de selectie van de dressuurtalenten voor het TTC Zuid-Holland plaats.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox