Logo hetzuidenbarendrecht.nl

Bibliotheek Het Kruispunt in teken van de Roparun

Op donderdag 17 mei schuift verkeersregelaar Johan Terdu aan bij Koffie met… om te vertellen over zijn vrijwilligerswerk en zijn rol tijdens de Roparun. Op zaterdag 19 mei kan er voor het green screen een foto worden gemaakt met de Roparun of een andere marathon als achtergrond.

Koffie met… Johan Terdu

Johan Terdu is de oprichter van de stichting VKRB (Verkeersregelaars Barendrecht) en coördinator van Buurtpreventie. Tijdens de Koffie met… vertelt hij over het werk van zijn stichting en legt hij uit hoe je een groot evenement, zoals de Roparun van 21 mei, in goede banen kan leiden. Laat je inspireren door Terdu, die genomineerd was voor de titel Barendrechter van het jaar 2017, op donderdag 17 mei van 10.30 tot 12.00 uur. De toegang is gratis en je kan zo binnenlopen.

Roparun green screen foto

Geen tijd of energie om mee te lopen met de Roparun dit jaar? Op zaterdag 19 mei van 14.00 tot 16.30 uur kan je toch als een echte hardloper op de foto in Bibliotheek Het Kruispunt. Ga voor het green screen staan en het lijkt net alsof jij mee hebt gelopen in een marathon. Niet alleen de Roparun, maar ook de marathon van Rotterdam, New York of Berlijn kunnen als achtergrond worden gebruikt. Voor een finishlint, hesje met startnummer én hardloopkleding wordt gezorgd. De foto, waarvan de opbrengst naar de Roparun gaat, kan je naderhand kopen. Je kunt vrij binnenlopen.

Meer berichten

Shopbox