Logo hetzuidenbarendrecht.nl

Ervaar de kracht van mindfulness

Barendrecht - Mindfulnesstrainer Angela van Buuren bij de Koffie met… in Bibliotheek Carnisselande

Voel jij je vaak gestrest? Lig je 's avonds in bed nog te malen en te piekeren? Misschien is mindfulness wel iets voor jou! Kom meer te weten over dit onderwerp tijdens de Koffie met… Angela van Buuren, mindfulnesstrainer op dinsdag 15 mei om 10.30 uur.

Geniet van het moment
Tijdens de interactieve lezing/workshop laat Angela je kennismaken met de beginselen van mindfulness. Door meer in het hier en nu te zijn, wordt het gemakkelijker om te genieten van kleine dingen. Zoals de zon die door het raam naar binnen schijnt, een gezellig praatje met de buurvrouw of een heerlijke appel waar je in bijt. Angela laat je op een speelse manier kennismaken met mindfulness. Laat je inspireren en geniet nog meer van het leven! De workshop is gratis toegankelijk, aanmelden kan in de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. De koffie met… vindt een keer per maand op dinsdagochtend plaats in Bibliotheek Carnisselande van 10.30 – 12.00 uur.

Meer berichten

Shopbox