Logo hetzuidenbarendrecht.nl

Samenwerking kinderopvang en zwembad

Barendrecht - Kinderopvangorganisatie Kibeo en zwembad Inge de Bruijn in Barendrecht hebben een samenwerking en dat gaan ze vieren! Daarom is er op donderdag 17 mei een feestelijke ochtend voor jong en oud bij Kibeo Hendrikse-akker in Barendrecht.
We weten het allemaal, sporten is gezond! Daarom vindt Kibeo samen plezier hebben in sport en bewegen erg belangrijk. Voldoende sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de ontwikkeling van een kind. De leuke samenwerking tussen de partijen sluit hier goed bij aan! Voor Kibeo ouders zijn er speciale acties, zoals een proefles peuterzwemmen.

Op 17 mei zijn ouders en kinderen om 10.00 uur zijn welkom bij de gezellige ochtend. Tijdens de kick-off tekenen beide partijen een samenwerkingscontract. Debbie van der Laan, Unitmanager bij Kibeo, en John van den Burg, manager van zwembad Inge de Bruijn, zetten hun handtekening onder de overeenkomst! Extra leuk; alle kinderen kunnen tijdens de feestochtend met Yojo, de mascotte van Kibeo, op de foto!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox