Onthulling Glas-in-loodraam

BARENDRECHT - Kerkelijk centrum Carnisse Haven krijgt er een kunstwerk bij. Glasatelier Hagemeier uit Tilburg heeft een prachtig glas-in-loodraam gemaakt.

Deze week wordt het raam in ons kerkgebouw aan de Noordersingel 30 te Barendrecht-Carnisselande geplaatst en zondagmiddag 3 juni wordt het om 15.00 uur officieel onthuld.

Cadeau

Het kunstwerk is een cadeau van de gemeente aan mw. ds. J.M. Boers-de Jong ter gelegenheid van haar afscheid in december 2016. Door allerlei omstandigheden hebben we er lang op moeten wachten, maar nu is het dus zover.

Onthulling

De onthulling wordt uiteraard verricht door de predikante zelf. Tijdens de feestelijke bijeenkomst wordt ons door diverse sprekers uitgelegd hoe dit geschenk tot stand is gekomen, wat de achtergronden zijn en waarom gekozen is voor een afbeelding uit het bijbelboek Jona.

Aanmelden

Via dit schrijven willen wij u van harte uitnodigen tot het bijwonen van deze feestelijk gebeurtenis. I.v.m. de organisatie willen wij u met klem vragen u van te voren op te geven en, indien van toepassing, het aantal personen wat met u mee komt.

Dit kan per e.mail: nel.vis@planet.nl , per telefoon: 0180-616645 of door middel van de intekenlijst in de hal van Carnisse Haven.

Meer berichten