309 Roparunteams uit Hamburg en Parijs passeerden Barendrecht (Foto: PR)
309 Roparunteams uit Hamburg en Parijs passeerden Barendrecht (Foto: PR) (Foto: )

Doorkomst Roparun bedankt supporters

De Organisatie Doorkomst Roparun bedankt alle supporters!

Op 2e Pinksterdag doorkruisten 309 Roparunteams uit Hamburg en Parijs onze gemeente. Een nieuwe route, een nieuw ontmoetingspunt op de kruising Stationsweg/Boezemweg en een nieuw gemeentehuisplein. Het was voor iedereen even wennen, maar de organisatie kijkt zeer tevreden terug op een fantastische dag. En bedankt iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd. De vele gezellige activiteiten langs de, gedeeltelijk nieuwe, route en het mooie weer zorgden voor een onvergetelijk onthaal van de Roparunners!

Organisaties, bedrijven, verenigingen maakten samen met de honderden supporters een feest van de doorkomst in Barendrecht. Naast vooraf geplande activiteiten organiseerden vele Barendrechters langs de route spontaan drinkposten en muzikale begeleiding. Een enorme opsteker voor de lopers en fietsers op weg naar de finish op de Binnenrotte in Rotterdam. Allemaal kanjers die een geweldige sportieve prestatie leverden om geld op te halen voor mensen met kanker, een 'avontuur voor het leven'.

Op www.doorkomstbarendrecht.nl vindt u foto's van de Doorkomst 2018. Bent u geïnteresseerd in sponsoring of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de invulling van de Doorkomst in Barendrecht in 2019? Neem dan contact op via organisatie@doorkomstbarendrecht.nl

Meer berichten