Baslly paint, oftewel buikschildering (Foto: PR)
Baslly paint, oftewel buikschildering (Foto: PR) (Foto: )

Zwangerenbeurs Baby Time succes

meer dan 30 partijen aanwezig

Ingezonden

BARENDRECHT - Er waren veel dikke buiken te bewonderen afgelopen woensdagavond. Op 30 mei vond namelijk voor de eerste keer het gratis evenement Baby Time plaats voor zwangeren plaats in de BonBon Boerderij in Barendrecht. De organisatie lag in handen van kinderopvang SKS Alles Kids.

De opkomst was groot en zwangeren uit zowel Spijkenisse, Albrandswaard als Barendrecht genoten, veelal samen met een partner, vriendinnen of toekomstige opa's en oma's, van een knusse avond die helemaal in het teken stond van zwanger zijn

De sfeer zat er al snel goed in en de verschillende mogelijkheden van Baby Time werden allemaal goed bezocht. Er waren meer dan 30 partijen aanwezig, zo waren er partijen die deskundig advies gaven op gebied van verloskunde, chiropractie, kraamzorg, zwanger zwemmen, draagdoeken, opvoeding en kinderopvang. Maar ook waren er belevingsmogelijkheden zoals het laten fotograferen van de zwangere buik en kon men een tekening op de buik laten maken. Daarnaast kon er geshopt worden bij verschillende kraampjes met zwangerschap- en/of baby-artikelen en werd er een workshop zwanger en fit of babygym bijgewoond.

Niemand ging met lege handen naar huis. Er waren 50 goed gevulde goodiebags. En heel veel loterij prijzen: van een fotoshoot, kraampakket, yogales, strandballen, paraplu's, knuffels tot slabbetjes, baby sokjes, sierraden tot schilderijen. Uitrusten was ook mogelijk, er was centraal een plek ingericht voor een kopje thee of water in het Mama Café. Er kwamen zeer veel positieve reacties van de aanwezige zwangeren. "Wat een geweldig evenement, allemaal dingen die spelen rondom zwanger zijn heb ik vanavond ervaren. Vooral de informatie over verloskunde en kraamzorg vond ik fijn (zwangere, 15 weken zwanger). Waarop haar gezelschap, een toekomstige oma, aanvulde "En we hebben ook nog een schilderij gewonnen in de loterij enne … als zij hem niet ophangt doe ik dat in de babykamer die wij aan het maken zijn in mijn huis!".

Kortom, alles was helemaal in orde deze avond,. Sandra Schouten, Coördinator van Baby Time bij SKS Alles Kids: "Wij hebben bij een tropische temperatuur van rond de 28 graden deze Baby Time vanmiddag opgebouwd en ons dus ook letterlijk in het zweet gewerkt om zwangeren een mooie avond te bezorgen. Met een team van 10 enthousiaste en deskundige collega's is dat meer dan goed gelukt. De BonBon Boerderij is een prachtige plek om dit evenement te mogen organiseren. Ik hoorde heel vaak 'Dit had ik niet willen missen'. Dus bent u zwanger? Kijk dan vooral eens op de site van SKS Alles Kids om te kijken wanneer een volgende Baby Time wordt gehouden."

Meer berichten