Avondvierdaagse Barendrecht

BARENDRECHT - Van 11 tot en met 14 juli 2018 starten de Barendrechtse Avondvierdaagse weer vanaf het Zwembad Inge de Bruijn.
Er wordt opnieuw gestart vanuit startvakken die dit jaar duidelijk zijn aangegeven door middel van 4 meter hoge vlagen in diverse kleuren.
Bedrijven hebben deze vlaggen gesponsord. Inschrijven voor de avondvierdaagse kan tot en met 8 juni bij het Zwembad Inge de Bruijn aan de Hamburg 200 in Barendrecht, van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 20.30 uur en vrijdag t/m zondag van 09.00 tot 14.00 uur.

U ontvangt als extra een kaartje waarmee twee personen kunnen zwemmen voor de prijs van 1 persoon.
Inschrijven via website www.a4dbarendrecht.nl kan ook, de kosten zijn dan € 5,00. U kunt u inschrijven via het webformulier, als u de betaling op onze bankrekening heeft gedaan ontvangt u per mail het inschrijvingsbewijs.

Ten slotte kunt u ook op de start avond tussen 18:00 en 18:30 uur inschrijven bij de tafel van de organisatie. U betaald dan € 6,00.

Tijdens de 4 avonden van de avondvierdaagse is de Hamburg afgesloten tussen de Breslau en de Lubeck. Bedrijven van het Vaanpark 4 zijn wel bereikbaar via de rotonde bij Ikea., Albert Heijn Carnisseveste en Middenbaan zijn op de laatste avond weer aanwezig met iets lekkers en gezond.

Afval loont heeft ook dit jaar weer hun afval actie waarbij er weer prijzen te winnen zijn.
Kijk gerust eens op onze website

www.a4dbarendrecht.nl"

Meer berichten