Now or Never Festival bij Renault-dealer Auto Indumij

DORDRECHT - Tot 17 juni is het "Now or Never Festival" bij Renault-dealer Auto Indumij. Profiteer nu van tot wel € 3.500,- voordeel, inclusief accessoirecheque ter waarde van € 750,- Vanaf september betaal je extra bpm op veel modellen. Hierdoor zal de aankoopprijs in veel gevallen stijgen. Dus koop nu een nieuwe Renault voor de prijs van nu.

Acties

Private lease is erg populair. Geen onverwachte kosten en altijd het nieuwste model Renault! Betaal één vast bedrag per maand en geniet van jouw nieuwe Renault. Groot voordeel is dat je geen eigen geld hoeft in te leggen of jezelf zorgen hoeft te maken over aankomende onderhoudskosten. Dat is namelijk allemaal inbegrepen bij Private lease van Renault!
Een gloednieuwe Twingo Private Lease je nu al vanaf € 179,- per maand. Meer weten? Kijk dan alvast op onze speciale actiewebsite www.ikwileentwingo.nl.

Now or Never: Clio Limited met € 2.100,- voordeel

De Renault Clio is niet meer weg te denken in het straatbeeld. De eerste Clio verscheen in 1991 als opvolger van de legendarische Renault 5. Het was een groot succes, de huidige generatie Clio overtreft dat ruimschoots. In 2017 was de Renault Clio de best verkochte auto in Nederland! Auto Indumij heeft speciaal voor de Clio liefhebbers extra Clio's in luxe Limited-uitvoering ingekocht. Voorzien van sterke en zuinige TCe 90pk motor, lichtmetalen velgen, chromen raamomlijsting en donker getinte achterruiten.
Normaal kost zo'n luxe Clio Limited € 18.590,- rijklaar. Nu tijdelijk en zolang de voorraad strekt bij Auto Indumij voor € 16.490,- rijklaar! Profiteer nu want het is Now or Never! Vraag jouw persoonlijke offerte aan op www.ikwileenclio.nl

De stoere alleskunner, Renault Kadjar

Profiteer tot 17 juni aanstaande van tot wel 3.500 euro Now or Never voordeel, inclusief accessoirecheque op een nieuwe Renault Kadjar uit de Auto Indumij voorraad. De Kadjar heeft zich ruimschoots bewezen op de Europese wegen en staat bekend als dé alleskunner van Renault. Auto Indumij heeft een aantal Kadjars die snel leverbaar zijn en jou deze zomer naar de vakantiebestemming brengen. In alle rust en comfort, zoals het een echte Renault betaamt!

Kom snel langs in één van de Auto Indumij showrooms of kijk op www.renault-indumij.nl/nowornever-festival voor alle Now or Never deals.

Meer berichten